Wanneer is de volgende Community Day van Pokémon Go?

Pokémon Go wordt zes jaar na de release nog altijd voorzien van nieuwe content en evenementen. Ook de Community Day vindt nog regelmatig plaats, waarbij er één Pokémon centraal staat die je zoveel mogelijk kunt vangen. Hieronder lees je wanneer de volgende Community Day plaatsvindt.

De eerstvolgende Community Day van Pokémon Go vindt plaats op 15 oktober. Die dag staat Litwick in het middelpunt. Deze Pokémon kan evolueren in Lampent, die weer in een Chandelure kan evolueren. Als je Lampent tijdens het event of binnen vijf uur daarna laat evolueren, dan leert je Chandelure de aanval Poltergeist.

Pokémon Go Community Day Dratini
(Afbeelding: Niantic)

Op 5 november staat Dratini centraal tijdens Community Day Classic. Dat betekent dat je deze Pokémon vaker tegen zal komen in het wild. Dratini kan evolueren in Dragonair en uiteindelijk in Dragonite veranderen. Als je een Dragonair evolueert in een Dragonair tijdens het evenement of maximaal twee uur daarna leert je Dragonite de aanval Draco Meteor.

Vlak daarna, op 12 november, vindt er nog een Community Day plaats voor Pokémon Go. Het is momenteel nog niet bekend om welke Pokémon het die dag zal draaien. Zodra we meer weten wordt deze pagina voorzien van een update.

Pokémon Go: wanneer vindt de volgende Community Day plaats?

Niantic heeft de data voor toekomstige evenementen gedeeld op zijn blog. Dit zijn de data voor de aankomende Community Day’s nog eens op een rij:

  • zaterdag 15 oktober 2022
  • zaterdag 5 november 2022
  • zaterdag 12 november 2022

| Lees ook: Tussen 14 en 17 oktober vindt het Festival of Lights-event plaats in Pokémon Go