Walkabout Mini Golf voegt Labyrinth-dlc toe

Walkabout Mini Golf voegt nieuwe dlc toe aan de VR-game: Labyrinth. Het gaat om een golfbaan met 18 holes die geïnspireerd is op de gelijknamige film uit 1986. De dlc is vanaf 28 juli voor 2,39 euro verkrijgbaar op Steam en voor 2,99 euro in de Quest Store.

De holes passen bij de scènes van de gelijknamige film. Na het voltooien van de 18 holes is er ook een vossenjacht. Verder zijn er verborgen ballen te vinden en is er een hard mode aanwezig. In deze hogere moeilijkheidsgraad vindt de golfsessie plaats tijdens het gemaskerde bal van Jareth in de film.

Volgens ontwikkelaar Mighty Coconut is de Labyrinth-baan hun grootste en meest complexe tot nu toe, met ‘uitgestrekte doolhoven en tuinen om te verkennen’. Daarnaast zijn er geanimeerde personages uit de film aanwezig.

Grotere multiplayerlobbies

Naast de nieuwe doolhofgolfbaan brengt de update ook grotere multiplayerlobbies. In plaats van vijf spelers kunnen er voortaan acht man in een lobby. De game is bovendien crossplatform, waardoor het mogelijk is om met vrienden via zowel Quest, Rift als Steam te spelen.

Eerder verscheen er al andere dlc voor Walkabout Mini Golf. Deze voegen nieuwe themabanen toe, zoals een snoepparadijs of een jungle. Labyrinth is de vijfde dlc in het rijtje en brengt het totaal aantal golfbanen op dertien.