Attack on Titan VR: Unbreakable uitgesteld tot tweede helft 2024

Attack on Titan VR: Unbreakable is uitgesteld tot de tweede helft van 2024. De VR-adaptatie van de populaire animeserie zou aanvankelijk in de zomer van 2023 verschijnen, maar werd vervolgens uitgesteld tot de winter van dit jaar. Ontwikkelaars Be The Hero en Univrs hebben ‘iets meer tijd nodig’ om de game af te maken, waardoor de VR-game van AoT opnieuw vertraging oploopt.

Univers-CEO Keigo Fujikawa zegt in een statement: “We hebben besloten om de releasedatum van Attack on Titan VR: Unbreakable nogmaals uit te stellen. Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken voor iedereen die uitkijkt naar de game en alle betrokkenen.” De rest van de verklaring is op X, voorheen Twitter, te lezen.

Titans neerhalen in Attack on Titan VR: Unbreakable

Als lid van de Scout Regiment is het je taak om de Unbreakable Titans neer te halen met je ODM-uitrusting. De makers van Attack on Titan VR: Unbreakable beloven ‘dynamische gevechten’ die moeilijker worden naarmate je meer Titans verslaat. De game is zowel in singleplayer als in co-op te spelen met twee spelers. Spelers kunnen de game in het Japans en Engels spelen. Het gaat zowel om ondertiteling als de gesproken taal.

| Lees ook: Meta stopt tijdelijk met verkoop Elite Strap met batterij voor Quest 3