Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord verschijnt in 2023 voor Meta Quest 2 en PSVR2

Sony Pictures Virtual Reality en nDreams hebben onthuld dat de aankomende Ghostbusters VR-game de naam Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord krijgt. De game verschijnt in 2023 op de Meta Quest 2 en PSVR2. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Volgens Sony komen spelers van de VR-game langs bekende locaties in San Francisco, zoals de Golden Gate Brigde. Sony spreekt over een ‘uitgebreide en boeiende campaign’ waarbij de ‘Ghost Lord’ uit de titel moet worden gestopt. Het is mogelijk om deze alleen of met maximaal drie vrienden te spelen.

Rise of the Ghost Lord

De komst van de VR-game werd bekendgemaakt tijdens de Quest Gaming Showcase in april van dit jaar. Toentertijd was dat onder de naam ‘Ghostbusters VR’, maar inmiddels heeft de game de titel Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord gekregen. Anders dan ‘2023’ is het niet bekend wanneer de game verschijnt op de Quest 2 en PlayStation VR2.

Studio nDreams is bekend van VR-games zoals Phantom: Covert Ops en Fracked. Daarnaast haalde de studio recent 35 miljoen dollar op om te investeren in het ontwikkelen van VR-games.

| Lees ook: Anker brengt draadloze oortjes uit voor Meta Quest 2

Virtual Universe kan een commissie ontvangen wanneer je via links op deze website koopt.