I Expect You To Die: Home Sweet Home brengt de VR-game naar je woonkamer

Wie een VR-headset in huis heeft, is vast wel eens aan de slag gegaan met I Expect You To Die of zijn opvolger. Schell Games voegt de gratis minigame Home Sweet Home toe aan het rijtje, waarbij de woonkamer van spelers een onderdeel uitmaakt van deze mixedrealitygame.

Je zit opgesloten in een houten kist, maar als je door de gaten kijkt zie je jouw eigen woonkamer (of andere locatie waar je speelt). Het doel is voor kenners van de franchise natuurlijk bekend. Je moet zien te ontsnappen uit de kist waar je in bent gestopt.

I Expect You To Die: Home Sweet Home is gratis te downloaden op de Meta Quest 2 en Quest Pro. Wanneer je op de Quest 2 speelt, zie je jouw woonkamer in zwart-wit. Dat is niet alleen omdat die headset geen passtrough in kleur aankan, maar ook omdat je in de game een oogimplantaat hebt om door objecten te kunnen kijken.

Schell Games

Studio Schell Games zit naast de I Expect You To Die-franchise ook achter onder meer Among Us VR, Until You Fall, Lost Recipes, Cosmic Chase en Mission: Deep Discovery. De Amerikaanse studio werd opgericht in 2002.

| Lees ook: Anker brengt draadloze oortjes uit voor Meta Quest 2

Virtual Universe kan een commissie ontvangen wanneer je via links op deze website koopt.