Job Simulator-ontwikkelaar kondigt nieuw VR-project aan met handtracking

Owlchemy Labs, de studio achter Job Simulator, Vacation Simulator en Cosmonious High, werkt momenteel aan een nieuwe VR-titel. Dat maakt de ontwikkelaar bekend tijdens Gamescom 2022. De game bevat multiplayeropties en krijgt ondersteuning voor handtracking.

De teaser van de game geeft weinig weg, behalve dat het multiplayeropties bevat. Mogelijk is de game zelfs enkel door middel van handtracking te spelen. Owlchemy liet aan UploadVR weten dat het team nog geen beslissing heeft gemaakt of er ook andere bedieningsmethodes naar het spel komen.

Naamloze VR-game

Het is nog niet duidelijk welke naam de VR-game van Owlchemy Labs krijgt en naar welke VR-headsets het project komt als het af is. Aangezien de Meta Quest 2 wordt gebruikt in de trailer, is het te verwachten dat het in elk geval naar dat platform komt.

Een hoop andere VR-games van de ontwikkelaar, waaronder Rick & Morty Virtual Rick-ality, zijn verkrijgbaar voor SteamVR, de Meta Quest 2 en PlayStation VR. Het is nog niet bekend wanneer de game verschijnt.