Meta Quest+ december 2023: deze twee VR-games kun je claimen

Meta Quest+ brengt je iedere maand twee nieuwe VR-games om te spelen op je Quest 3, Quest 2 of Quest Pro. Ook in december 2023 zijn er weer twee VR-games beschikbaar om te downloaden, namelijk The Thrill of the Fight en Swarm.

De twee nieuwe VR-games van deze maand kun je claimen in de Meta Quest-app op je smartphone of via je Quest-headset. Je hebt een maand de tijd om de games te claimen. Dat betekent dat het niet mogelijk is om Meta Quest+-games uit vorige maanden te ontgrendelen. Je behoudt toegang tot geclaimde games, tot je jouw abonnement stopzet. Abonneer je opnieuw, dan kan je weer aan de slag met alle VR-games die je eerder claimde.

| Je koopt de Meta Quest 3 onder meer bij Coolblue

Meta Quest+ december 2023

The Thrill of the Fight

In december 2023 kun je aan de slag met The Thrill of the Fight. Het is een populaire VR-boksgame waar je flink wat calorieën mee kunt verbranden. Recent verscheen er voor de Quest 3 een grote update met onder meer grafische verbeteringen, een hogere framesnelheid en een passthroughmodus. De opvolger (met multiplayermodus) is al in ontwikkeling.

Swarm

Swarm is een arcadeshooter waarin je als speler bent uitgerust met grappling hook en pistolen. De makers omschrijven de game dan ook als ‘Spider-Man met pistolen’. Verwacht snelle acties terwijl je het hart van de Swarm probeert te bereiken. De snel bewegende beelden maken de game wat minder geschikt voor beginners.

Deze games kon je eerder claimen via Meta Quest+

Meta Quest+ kost 8,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar en geeft je maandelijks toegang tot twee nieuwe games. In de afgelopen maanden kon je aan de slag met:

November 2023

  1. Angry Birds VR: Isle of Pigs
  2. NFL Pro Era

October 2023

  1. Little Cities
  2. Onward

September 2023

  1. Red Matter
  2. A Fisherman’s Tale

| Lees ook: Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de Meta Quest 3 en Quest 2