Meta toont trailer Quest 3-exclusive Batman: Arkham Shadow

Meta heeft tijdens Summer Game Fest een nieuwe verhalende trailer getoond van de VR-game Batman: Arkham Shadow. De game verschijnt later dit jaar exclusief voor de Meta Quest 3. De game werd in mei al aangekondigd met een korte teaser. Tijdens Gamescom deze zomer worden de eerste gameplaybeelden verwacht.

In de cinematische trailer van Batman: Arkham Shadow is te zien dat Gotham City wordt geteisterd door de Rat King. Spelers kruipen in de schoenen van niemand minder dan Batman zelf om korte metten te maken met deze vijand. We zien ook dat politiecommissaris Jim Gordon een rol speelt in de nieuwe Batman-game die in de ‘herfst van 2024’ moet verschijnen.

Batman: Arkham Shadow wordt ontwikkeld door Camouflaj, de studio achter onder meer Iron Man VR. De ontwikkelaar werd in september 2022 overgenomen door Meta. Eerder gingen er al geruchten over de komst van een Batman-game voor VR. Toen werd er nog gedacht dat de game zou verschijnen voor de Meta Quest 2. Het lijkt erop dat de game exclusief wordt uitgebracht voor de Meta Quest 3.

| Lees ook: PlayStation VR2-adapter voor pc is vanaf 7 augustus te koop