Pokémon Go introduceert Daily Adventure Incense

De AR-game Pokémon Go krijgt 6 jaar na release nog altijd nieuwe content. Niantic voegt de Daily Adventure Incense toe, waarmee er na activatie elke dag vijftien minuten lang Pokémon verschijnen die niet vaak in het wild voorkomen. De kans op legendarische Pokémon is echter nog altijd erg klein.

Zolang de speler in beweging blijft, komen er Pokémon tevoorschijn wanneer de Daily Adventure Incense actief is. Dat maakt Niantic bekend. Als een speler bij elkaar minder dan dertig Poké Balls, Great Balls en Ultra Balls heeft, worden er dertig Poké Balls geschonken zodra de Incense wordt geactiveerd.

De Daily Adventure Incense lijkt op de Incenses die al jarenlang in de game zitten. Spelers krijgen er hiervan echter één per dag gratis en de Incense loopt na vijftien minuten af. De Daily Adventure Incense is daarnaast niet gelijktijdig te gebruiken met een andere Incense.

Vorige maand maakte Niantic bekend dat het werkt aan een basketbalgame in samenwerking met de NBA. De game krijgt de naam NBA All Word. Net als bij Pokémon Go moeten spelers naar buiten om het te spelen. Spelers moeten op zoek naar NBA-spelers en deze verslaan in een wedstrijd. Het is niet bekend wanneer NBA All World verschijnt.

De Daily Adventure Incense-update moet een dezer dagen voor alle spelers beschikbaar zijn.