The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2 heeft releasedatum voor Steam, PSVR2 en Quest 2

Het was al bekend dat The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution eind dit jaar naar de Quest 2 komt en vanaf volgend jaar ook beschikbaar wordt op Steam en de PSVR- en PSVR2-headsets van Sony. Nu zijn ook de officiële releasedata bekendgemaakt.

Het tweede deel van The Walking Dead: Saints & Sinners verschijnt op 1 december 2022 voor de Meta Quest 2. In februari 2023 is de VR-game ook beschikbaar via Steam en vanaf 21 maart komt de opvolger van de VR-titel naar de PSVR2. De titel moet uiteindelijk ook op de Pico-headsets verschijnen.

De opvolger van Saints & Sinners is een nieuwe standalone game die nieuwe vijanden en personages toevoegt. Ook worden er nieuwe wapens toegevoegd, waaronder een machinepistool, afgezaagde shotgun en kettingzaag. Ook komen er geluidsdempers naar de game en is het mogelijk om nachtelijke expedities uit te voeren.

Stealth moet in Chapter 2 nog belangrijker worden en spelers van Saints & Sinners krijgen de mogelijkheid om zich verstoppen voor de zombies. Door middel van fakkels kunnen de walkers worden afgeleid, zodat de weg veilig vervolgd kan worden.

PlayStation VR2-headset

Sony brengt in februari van volgend jaar zijn nieuwe PlayStation VR2-headset uit. Naast Saints & Sinners 2 heeft Sony nog meer games die naar de VR-bril komen bekendgemaakt. De opvolger van de PSVR-headset wordt geleverd met twee Sense-controllers en stereo-oortjes. De VR-bril krijgt een adviesprijs van 600 euro. Daarnaast is een PS5-console nodig om de headset te kunnen gebruiken.

| Lees ook: Sony brengt motion capture trackers uit voor VR-toepassingen

Virtual Universe kan een commissie ontvangen wanneer je via links op deze website koopt.