1 miljoen exemplaren van VR-game Vacation Simulator verkocht

Vacation Simulator heeft een mijlpaal van 1 miljoen verkochte exemplaren bereikt. Het is niet voor het eerst dat de studio een dergelijk succes boekt; Owlchemy Labs verkocht eerder ook 1 miljoen exemplaren van Job Simulator.

Daarnaast deelt Owlchemy dat Vacation Simulator en Cosmonious High beide een visuele update krijgen op de Meta Quest 3. Voor spelers van de vakantiesim betekent dit dat er realtime schaduwen worden weergegeven tijdens hun virtuele vakantie. In Cosmonious High komen die schaduwen er ook. Daarnaast wordt de framerate verhoogt naar 90fps.

Zomerse sferen in de winter met Vacation Simulator

Vacation Simulator werd uitgebracht in 2019 en is de opvolger van Job Simulator uit 2016. In de vakantiesim duiken spelers in diverse vakantieomgevingen waar allerlei activiteiten te ondernemen zijn. Met de VR-titel vertoef je je ook in de wintermaanden in zomerse sferen. Het is echter ook mogelijk om de sneeuw op te zoeken. De game is beschikbaar op de volgende VR-platforms: Steam VR, Meta Quest, Oculus Rift en PlayStation VR. Owlchemy zit ook achter de VR-game Rick and Morty Virtual Rick-ality.

| Lees ook: LEGO Bricktales VR verschijnt op 7 december