Vampire: The Masquerade – Justice komt begin 2024 naar SteamVR

Ontwikkelaar Fast Travel Games heeft bekendgemaakt dat Vampire: The Masquerade – Justice begin 2024 naar PC VR-headsets komt, via SteamVR. De game is sinds november beschikbaar voor de Meta Quest 3, 2 en Pro, en PlayStation VR2.

In Vampire: The Masquerade – Justice speel je een vampier uit de Banu Haqim-clan met als doel om de sterkste vampier ooit te worden. In de stealth-actie-RPG is het jouw taak om het mysterie achter de moord op je vader te ontrafelen, terwijl je door de smalle steegjes en riolen van Venetië reist om een gestolen relikwie terug te vinden. Je beschikt als vampier gelukkig over krachtige vaardigheden en zal je honger moeten beheersen door je te voeden met bloed van je slachtoffers.

Vampire: The Masquerade – Justice is op 2 november 2023 uitgebracht voor de PlayStation VR2 en Meta Quest-headsets. Een officiële releasedatum voor SteamVR is nog niet bekend, maar de game wordt aan het ‘begin van 2024‘ verwacht, zo meldt de ontwikkelaar op het sociale medium X. Dat betekent in elk geval dat PC VR-spelers in de eerste helft van volgend jaar met de game aan de slag kunnen.

| Lees ook: Resident Evil 4 vanaf 8 december te spelen op PlayStation VR2