Apple brengt Vision Pro uit in andere landen, maar nog niet in Nederland

De Apple Vision Pro is binnenkort verkrijgbaar in andere landen dan de Verenigde Staten. De mixedrealitybril komt op 28 juni uit in Japan, China en Singapore, en verschijnt op 12 juli in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Canada en Australië. Het is nog niet duidelijk wanneer de headset in Nederland beschikbaar komt.

Apple maakte tijdens de ontwikkelaarsconferentie WWDC op 10 juni bekend op welke data de Vision Pro beschikbaar komt buiten de Verenigde Staten. De mixedrealitybril is in februari van dit jaar uitgebracht, maar nog enkel voor Amerikaanse gebruikers. Later deze maand komen daar voor het eerst andere landen bij. Het is onduidelijk of Apple van plan is om de headset op een later moment naar nog meer landen te brengen.

Tijdens de WWDC onthulde Apple ook de komst van visionOS 2, de nieuwste versie van het besturingssysteem van de Vision Pro. Deze upgrade brengt onder meer ondersteuning voor Spatial Photo’s en virtuele ultrawidemonitors naar de mixedrealitybril. Verder brengt Apple diverse verbeteringen naar de interface van de headset.

| Lees ook: VisionOS 2 brengt ruimtelijke foto’s en ultrawideondersteuning naar Vision Pro