World of Warcraft: Dragonflight krijgt AR-ervaring die draken naar je woonkamer brengt

Activision Blizzard brengt een gratis AR-ervaring uit voor de World of Warcraft-uitbreiding Dragonflight. Hiermee kunnen spelers de draken van de uitbreiding naar hun woonkamer halen. In de reclame voor de AR-ervaring zijn Pedro Pascal, David Harbour en Lana Condor te zien.

World of Warcraft is een populaire MMORPG van Activision Blizzard voor pc, met ongeveer 150 miljoen spelers. Op 28 november verschijnt de negende uitbreiding van de game: World of Warcraft: Dragonflight. Hierin wordt het voor het eerst mogelijk om op draken te rijden, waarbij alle heroes hun eigen personaliseerbare draken krijgen.

Beschikbaar op Android en iPhone

De World of Warcraft-AR-ervaring is gratis beschikbaar op zowel Android- als iOS-toestellen. Het is niet nodig om een app te downloaden. Je hoeft enkel op de website een QR-code te scannen en toegang te geven tot je smartphonecamera. Vervolgens heb je de keuze uit vier draken. Het is mogelijk om selfies te maken met de draak.

Eerder bracht HBO Max ook een AR-app uit voor de tv-serie House of the Dragon. Deze biedt wat meer functionaliteiten. Het is daar namelijk mogelijk om je draak te voeren en het beest commando’s te geven.

| Lees ook: PSVR2 verschijnt op 22 februari voor 600 euro

Virtual Universe kan een commissie ontvangen wanneer je via links op deze website koopt.